cuina

crema de carbassa i moniato

Cuinar, captar i escriure, perquè la senzillesa també alimenta ❥

INGREDIENTS: Un o dos moniatos; mitja carbassa tipus butternut squash; un litre de brou; una ceba; oli; sal; pebre negre; nou moscada.

ELABORACIÓ: Escalfar el forn a 200º. Pelar els moniatos i la carbassa i tallar a talls regulars, no superior a 3 x 3 cm. Col·locar-ho en una safata de forn amb oli, pebre i sal. Remoure amb dues culleres o amb les mans netes perquè en quedi tot ben impregnat. Fornejar durant 30 minuts fins que sigui cuit i d’un color daurat. Mentre tallar la ceba en juliana fina i coure en una olla amb una mica d’oli fins que sigui transparenti. Un cop les verdures estiguin rossejades, incorporar a l’olla amb la ceba i afegir-hi el brou. Coure 10 minuts i corregir de sal si és necessari. Finalment, triturar amb el turmix o robot de cuina i afegir pebre negre i un pessic de nou moscada.

Deja un comentario